TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Kuchnia meksykańska autor: Praca zbiorowa
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Kuchnia meksykańska

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: Artemis
ISBN: 978-83-7772-075-2
Wydanie: 2011 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
6,40 zł
eKsiążka (Watermark)
EPUB
MOBI

<p>W prezentowanej książce nie znajdą Państwo prastarych przepisów na „frykasy” ciągle jeszcze serwowane w niektórych regionach Meksyku - wymienić tu choćby można chapulines (świerszcze ze stanu Oxaca), escamole (jajeczka mrówek) i huitlacoche (grzyby pasożytujące na kukurydzy). Nawet jeśli takie dania mogłyby być ciekawym doświadczeniem kulinarnym, to już z dostępnością składników – troszkę gorzej... Za to znajdą Państwo inne meksykańskie dania, co ważne przyrządzane z produktów bardziej tradycyjnych.</p>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa ATLAS akceptuje płatności: